Menu

 

Récolte

Rillette van eend, brioche met pata negra en Palamos ansjovis
Rillette of duck, brioche with pata negra and Palamos anchovies

-

Mulfilet met saffraan sabayon en zoethout
Mulletfilet with saffron sabayon and licorice

-

Á la minute gerookte Schotse zalm zuurkoolstampotje saus met tijm
Á la minute smoked Scottish salmon Sauerkraut stew and sauce with thyme 

Kaas, vers en gerijpt

Cheese, fresh and riped

Menuprijs 59,-



Planter

Hamachi met pandan panacotta en feijoa ijs
Hamachi with pandan panacotta and feijoa ice cream

-

Romige schorseneren soep met wintertruffel
Creamy salsify soup with winter truffle

-

Hereford Entrecôte met topinamboer en rozemarijn
Hereford Entrecôte with Jerusalem artichoke and rosemary

-

Gegrilde ananas met karamel en rumrozijnen
Grilled pineapple with caramel and rum raisins


Menuprijs 59,-