Menu

 

Récolte

Brioche met eendenlever en blauwe vijg
Brioche with duck liver and blue fig

-

Gebakken sint Jacobsmosselen met saffraan en kerrie
Fried scallops with saffron and curry

-

Á la minute gerookte Schotse zalm zuurkoolstampotje saus met tijm
Á la minute smoked Scottish salmon Sauerkraut stew and sauce with thyme

-

Kaas, vers en gerijpt

Cheese, fresh and riped

Menuprijs 59,-



Planter

Chawanmushi van schorseneren met skrei lamelle en gerookte paling
Chawanmushi of salsify with cod slats and smoked eel

-

Lichtgebonden kreeftensoep met zwammetjes en koriander
Lightly thickened lobster bisque with fungi and cilantro

-

Gebraden hertenkalf biefstuk en spruitenblaadjes
Roasted deer calf steak with brusselsprouts
-

Gefrituurde Gua Bao met tonkaboon, witte chocolade amarene kersen

Fried Gua Bao with tonkabean, white chocolate amarene cherries



Menuprijs 59,-